VZ&PC houdt punten in De Stamper

In een stroperig duel hield VZ&PC de punten op zak tegen het Groningse TRIVIA. Dat het een andere wedstrijd zou worden dan in de uitwedstrijd, met een grote uitslag voor de Vriezenveners was vooraf bekend gezien een aantal goede uitslagen van de Groningers ,ondanks dat de ploeg in de onderste regionen bivakkeert. Al leek het in de eerste periode dat VZ&PC op een eenvoudige middag zou hebben.

Na 4-1 voorsprong en met 3 gemiste over tallen kroop TRIVIA via dichterbij door een strafworp en 2 over tallen 4-3. Ondanks het missen van een 5 meter liep VZ&PC in de derde periode toch uit naar een 7-4 voorsprong .

TRIVIA bleef VZ&PC op de hielen door 7-5 te maken uit overtal ,Jan Willem Goos benutte voor VZ&PC 8-5. De jeugdige Bart Goos maakte zijn debuut in de hoofdmacht evenals Dirk Scherphof die mochten ervaren hoe het bij de heren toegaat. Door een ongelukkige strafworp tegen bleef TRIVIA VZ&PC achtervolgen 8-6. Bastiaan Kenkhuis maakte met de 9-6 de eindstand in een wedstrijd waar VZ&PC moeite had met het verzilveren van de mogelijkheden die het kreeg.

Periode standen: 4-2  0-1  3-1 en 2-2.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer