VZ&PC komt tekort bij koploper Aquanovio

Na de grote thuis nederlaag tegen het Nijmeegse Aquanovio was de Vriezenveense ploeg gebrand op een beter resultaat in Nijmegen. Dat de Nijmeegseploeg nu de lijst aanvoerder is niet geheel onverwacht. Desondanks had VZ&PC de kans om de Nijmegenaren naar de kroon te stoten maar verder als een 1-2 voorsprong in de eerste periode kwam men niet.

Mede door twee ondertallen moesten de Vriezenveners teveel toe geven en stond men na de tweede periode op een 6-2 achterstand. Halverwege de derde periode kon men aardig in het score verloop bij blijven 7-5 maar stond er na deze periode toch een 9-5 achterstand. Ietwat geflatteerd moest men in de laatste periode met 3-2 ook aan de Nijmegenaren laten en leed de Vriezenveense ploeg een 12-7 nederlaag.

Periode standen  1-2,  5-0,  3-3 en  3-2.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer