VZ&PC heren werkt tegen IJsselmeeuwen aan doelsaldo

VZ&PC kon zich in de uitwedstrijd tegen het Zutphense IJselmeeeuwen uitleven in scores. Behalve het begin 2-0 achter ,trok de ploeg voor einde eerste periode de wedstrijd naar zich toe 3-4. De tweede periode kon de Vriezenveense ploeg de voorsprong verder uitbouwen naar 4-9. IJsselmeeuwen kon niet gevaarlijk worden en hapte naar adem door de snelle counters van VZ&PC en stond na de derde periode al op een grote 5-12 voorsprong.

VZ&PC legde de druk nog verder naar voren en scoorde er lustig op los 7-19. Niek Sportel en Job Roelofsen waren aan Vriezenveense kant de meest scorende spelers. Komende zaterdag wacht in de Stamper de derby tegen het Rijssense De Mors aanvang 20.30 uur.

Waterpolofoto: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer