VZ&PC tegen De Mors, een derby zonder spanning

Vooraf werd er veel verwacht van de ontmoeting tussen VZ&PC en De Mors maar halverwege de wedstrijd was daar niets meer van over. VZ&PC was in de Stamper heer en meester en trakteerde De Mors op een fikse 17-6 nederlaag, een groot verschil met de eerste wedstrijd die in 12-12 eindigde. VZ&PC had in de eerste periode al een 4-1 voorsprong genomen en zette De Mors in de tweede op een onoverbrugbare 11-3 achterstand.

Ondanks dat de selectie te kampen had met niet geheel fitte spelers hadden 7 spelers aandeel in de doelpunten productie. In de derde periode stokte het even 14-3 ,om in de laatste periode een forse overwinning bij te schrijven 17-6. Komende zaterdag wacht de moeilijke uit wedstrijd tegen WS Twente uit Hengelo.

Periode standen , 4-1  7-2  3-0 en  3-3.

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer