VZ&PC krachteloos tegen WS Twente

VZ&PC stelde zonder aanvaller Niek Sportel teleur tegen het Hengelose WS Twente. Met name door onder tallen kwam VZ&PC in het begin van de wedstrijd op 4-0 achter ,de over tallen aan Vriezenveense zijde  konden niet worden niet benut.  Na 2 periodes keek VZ&PC al tegen een 4-1 achterstand aan. Stevig aangepakt door de Hengeloers kwamen de Vriezenveense aanvallers moeilijk tot scoren.

VZ&PC kwam in het begin van de derde periode nog wel terug tot 4-2 maar een strafworp tegen bleek het beslissende gaatje te worden voor de Hengeloers. VZ&PC had onvoldoende antwoord op snelle counters en acties op de midvoor positie waardoor het in de derde periode al op een grote 10-4 achterstand kwam. Door nog 3-3 te spelen in de laatste periode werd het uiteindelijk een forse 13-7 nederlaag.

Aanstaande zaterdag speelt VZ&PC in de stamper tegen het Lichtenvoordse LIVO die momenteel op tweede op de ranglijst staan, aanvang 17.00 uur  VZ&PC bivakkeert momenteel op een zekere vierde plek.

Stockfoto: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer