VZ&PC heren voor de tweede keer te sterk voor LIVO

Een gemotiveerd en sterk VZ&PC bleek voor de tweede keer te sterk voor LIVO uit Lichtenvoorde. De Achterhoekers hadden tot voor kort nog uitzicht op een eventueel kampioenschap en stonden na de nederlaag tegen Swol 1894 nog op een gedeelde 2 plaats ,met een wedstrijd meer en 7 punten voor op de Vriezenveners. Ondanks twee gemiste over tallen nam VZ&PC door twee prachtige acties van Job Roelofsen op de midvoor plaats een verdiende 2-0 voorsprong.

In de tweede periode zorgde broer Tom voor 3-0 op de midvoor positie en schoot Michiel Bloemhof zelfs de 4-0.Keeper Reint Sanderman stopte een strafworp en was in uitstekend vorm. Op het eind van de periode schoot LIVO door overtal pas het eerste doelpunt  binnen (4-). VZ&PC gaf geen krimp en Job Roelofsen was weer succes vol op de midvoor 5-1. Ondanks drie onder tallen en een 5 meter tegen behield VZ&PC een ruime voorsprong 6-3 in de derde periode.

In de laatste periode was het af en toe wat rommelig en kreeg de Vriezenveense ploeg nog diverse mogelijk heden om verder uit te lopen. Niek en Bart Sportel en Tom Roelofsen strafworp tekenden voor 9-4. Na 9-4 wist LIVO door warrig heden nog op 9-6 te komen maar kwam niet in de buurt om het VZ&PC lastig te maken. Door deze zege komt VZ&PC met een wedstrijd minder op 4 punten achter de nummer 2 en 3 van de ranglijst. Komende zaterdag speelt VZ&PC nog een inhaalwedstrijd tegen het Apeldoornse Aquapoldro aanvang 14.45.

Periode standen 2-0  2-1  2-2  3-3.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer