Eenvoudige zege VZ&PC

VZ&PC had een makkelijke middag in de Stamper in de competitie wedstrijd tegen het laag geplaatste Apeldoornse Aquapoldro. Door deze zege is VZ&PC de nummer 2 en 3 tot op 1 punt genaderd.

VZ&PC begon met een lichte voorsprong in de eerste periode 3-2 maar had in de tweede al een flink gat geslagen 8-4. De ruime voorsprong werd in de derde nog verder uitgebreid tot 12-5. Opvallend was dat VZ&PC door de vroege press regelmatig de aanval van de ploeg uit Apeldoorn vroegtijdig kon onderbreken en door een 1-0 situatie de score kon verruimen.

Uiteindelijk kwam er een ruime 15-8 uitslag op het bord ondanks dat men tegen 10 ondertallen kwam te staan tegen slechts 2 overtallen. Bart Sportel en  Job Roelofsen 4x en Michiel Bloemhof 3x waren de meest scorende spelers. Bart Goos 16 jaar maakte zijn debuut in de hoofdmacht. Periode standen, 3-2  5-2  5-1 en 2-3.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer