Eindelijk winst heren VZ&PC bij NDD Doetinchem

Het was VZ&PC al lang niet gelukt om bij NDD te winnen ,in de thuis wedstrijden lukte dat meestal wel maar in de uitwedstrijden ging het vaak niet goed. Ook nu was het begin wat stroef en keek VZ&PC tegen een lichte achterstand aan 2-3, geheel onnodig door het niet benutten van 2 strafworpen. In de tweede periode kroop VZ&PC dichterbij door de gebroeders Sportel 2x 4-4.

VZ&PC werd sterker NDD wist alleen door overtallen te scoren maar de Vriezenveense ploeg bleef op voorsprong maar moest steeds het gaatje van 2 doelpunten voor weer laten gaan doordat NDD de aansluiting wist te maken uit overtal 7-8. De uitstekende doelman van NDD was een sta in de weg voor VZ&PC , door een foutje in de verdediging van VZ&PC kon NDD nog zelfs naast VZ&PC komen en mistte men de volgende overtal om weer op voorsprong te komen.

Een snelle tegenaanval uitstekend afgerond door Kevin Spit lukte het VZ&PC om weer op voorsprong te komen 8-9. De overtal die volgde werd nu wel succesvol afgerond 8-10 door Bart Sportel en had men een marge om de wedstrijd winnend uit te spelen. NDD wist de verdediging nog een maal te passeren maar kon VZ&PC de wedstrijd gecontroleerd uit spelen 9-10. Door deze zege kan VZ&PC bij winst volgende week in Zwolle nog een 2 plaats behalen achter kampioen Aquanovio.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer