VZ&PC in eind fase bij Swol 1894 met lege handen.

Een tweede plaats was de inzet  in de wedstrijd Swol 1894 tegen VZ&PC in zwembad de vrolijkheid in Zwolle .Het was tevens de laatste wedstrijd van de competitie. Het grootste gedeelte van de wedstrijd was VZ&PC op voorsprong en moest Swol steeds in achtervolging. Halverwege was de stand 4-4 en dacht VZ&PC in de derde periode een beslissend gaatje te hebben geslagen van 2 doelpunten 5-7 maar voor einde periode was de stand al weer in evenwicht 7-7.

In de beslissende laatste periode nam VZ&PC tot 2x toe een voorsprong 7-8 en 8-9 maar moest in de eind fase door 2 ondertallen  toestaan dat Swol met 10-9 de wedstrijd winnend wist af te sluiten. VZ&PC sluit nu met een vierde plaats de competitie af.

Periode standen 1-2  3-2  3-3 en 3-2.

Actie foto archief: Herman Zandhuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer