Benauwde overwinning heren VZ&PC

Voor de derde competitieronde ontving VZ&PC de heren van IJsselmeeuwen uit Zutphen. Waren het vorig seizoen grote uitslagen voor de Vriezenveense ploeg nu kon de ploeg uit Vriezenveen niet los komen van hun tegenstander. Na een 1-3 achterstand in de eerste periode kon men alsnog de aansluiting produceren 2-3. In de tweede periode kwam VZ&PC op een 5-3 voorsprong maar moest men toch nog de aansluiting toegeven via de midvoor van IJsselmeeuwen 5-4.

In de derde periode leek VZ&PC afstand te nemen 7-4 maar door ondertal en een boogbal 7-6 bleef de ploeg uit Zutphen gevaarlijk dicht in de buurt. Een spannende laatste periode volgde, eerst maakte Ijsselmeeuwen nog gelijk 7-7 en verdween een afstand schot achter doelman Sanderman 7-8. Een overtal door Job Roelofsen afgerond kwam VZ&PC weer op gelijke hoogte 8-8. Weer kreeg VZ&PC een mogelijkheid om weer op voorsprong te komen door overtal ,een genomen time out pakte goed uit door de linkshander Mike Hoff in te brengen en deze wist VZ&PC weer op voorsprong te schieten 9-8. De resterende tijd werd goed weggespeeld en kreeg VZ&PC een zwaar bevochten zege. Periodestanden:  2-3,  3-1,  2-2 en  2-2.

Komende zaterdag reist VZ&PC naar Leeuwarden voor de ontmoeting met ORCA.

Foto archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer