HV STEVO pakt uit twee punten van RSC Rossum

Zaterdagavond stond de handbalwedstrijd RSC tegen STEVO in de sporthal ’t Trefpunt te Weerselo op het programma. Na een weekje rust te hebben gehad mochten de dames uit Geesteren eindelijk weer een wedstrijd spelen.  De wedstrijd begon goed met een 0-2 voorsprong. De verdediging stond goed en aanvallend bleef handbalvereniging STEVO scoren.

Door goede reddingen van de keepster konden de dames van STEVO via break-outs punten scoren, waardoor ze nog meer uitliepen. De ruststand was 9-19.

De tweede helft begonnen de handbalsters van STEVO echter niet sterk en de dames van RSC kwamen makkelijk tot scoren. Maar gelukkig voor de bezoeksters bleven zij ook scoren. Eventjes kwam RSC dichterbij, maar gelukkig werd het spel en de overwinning voor STEVO niet in gevaar gebracht. De eindstand was 21-34 en zo gingen de punten mee naar het thuishonk.

Zaterdag 3 november om 19:30 uur spelen de jongedames van STEVO thuis tegen E&O 2.