Onnodige remise VZ&PC

VZ&PC heeft in het duel met WS Twente uit Hengelo verzuimd om zijn voorsprong op de achtervolgers te vergroten. Halverwege van de wedstrijd had VZ&PC een geruststellende 4-1 voorsprong opgebouwd. Hoe meer de wedstrijd vorderde hoe meer de Hengeloërs dichterbij kropen en kon VZ&PC nog net voor het einde van de derde periode een 5-4 voorsprong vasthouden, bij een regen van persoonlijke fouten voor beide ploegen. WS Twente maakte beter gebruik van de overtallen die het kreeg en de Vriezenveense ploeg had daar zeer veel moeite mee.
Ook in de laatste periode had VZ&PC talrijke mogelijkheden om WS Twente verder op afstand te zetten. Nadat WS Twente op gelijke hoogte was gekomen 5-5 kon de Vriezenveense ploeg niet profiteren van een 5 meter en overtallen zelfs tot tweemaal toe een 1 tegen 0 situatie bracht niet het gewenste resultaat. Een mooie actie van Job Roelofsen op de 2 meter was nu wel succesvol, 6-5, en door een gestopte strafworp vankeeper Sanderman leek VZ&PC op een zege af te gaan ,maar een snelle counter met een schot in de bovenhoek brachten de ploegen weer naast elkaar 6-6. Een time out bracht geen verandering meer in de stand en moest men genoegen nemen met en puntendeling wat voor VZ&PC eerder het gevoel gaf van 2 verlies punten . Omdat Swol wederom verloor van nu LIVO blijft VZ&PC nog wel lijst aanvoerder met 1 punt voor op LIVO de volgende tegenstander van VZ&PC.
Periode standen: 3-0,  1-1,  1-3 en  1-2.
Newsoutside Sportverlichting