VZ&PC laat na verlies koppositie aan LIVO

VZ&PC heeft zijn koppositie niet kunnen handhaven tegen directe concurrent LIVO uit Lichtenvoorde. In zwembad t Waltfort in Aalten trok LIVO aan het langste eind. In een gelijk opgaande wedstrijd gaven de ploegen elkaar geen duimbreed toe en kende VZ&PC alleen in de eerste periode een voorsprong. Na de tweede periode hielden beide ploegen elkaar in evenwicht met een 3-3 stand. VZ&PC had hier de meeste doelpogingen maar strandde in de afwerking.
De Vriezenveense ploeg wist nog wel de aansluiting te maken na een 3-5 achterstand in de derde periode tot 5-4. In de beslissende laatste periode kwam LIVO verder op voorsprong door een knap schot 6-4 maar reageerde VZ&PC door een counter goed af te ronden en daardoor weer kon aansluiten 6-5. Een “lukkie” schot van af bijna de midden lijn deed VZ&PC de das om 7-5, en was de tijd tekort om nog naast LIVO te komen. Komende zaterdag komt VZ&PC weer in actie in thuiswedstrijd in De Stamper tegen het gepromoveerde ENC Arnhem aanvang 16.45. Periode standen 3-2, 0-1, 2-1 en 2-1.
Foto intro: Herman Zandhuis
Newsoutside Sportverlichting