VZ&PC morst punten in thuis duel

Lange tijd had VZ&PC een voorsprong in het thuis duel met ENC Arnhem maar moest in de slotfase de Arnhemmers naast zich dulden. Bloemhof had een groot aandeel in de 6-5 voorsprong na twee periodes en leek de wedstrijd binnen te hebben na een geruststellende 10-7 voorsprong bij het ingaan van de laatste periode.
Na de 11-8 brachten 2 doelpunten van de Arnhemmers VZ&PC aan het wankelen. Nadat ENC de stand gelijk had getrokken met een overtal kreeg de Vriezenveense ploeg alsnog de mogelijkheden om de zege over de streep te trekken. Verder dan een bal op de doellijn kwam men niet en voelde het resultaat meer als verlies dan een winstpunt. Door deze puntendeling raakt de koppositie verder uit zicht. Komende zaterdag komen de heren in Doetinchem in actie tegen NDD altijd een zeer lastige opponent voor de Vriezenveense ploeg.
Periode standen 5-4, 1-0, 4-4 en  1-3.
Newsoutside Sportverlichting