Prima overwinning heren VZ&PC op NDD

VZ&PC verwachte een moeilijke wedstrijd tegen het altijd lastig te bestrijden NDD. Het tegendeel bleek waar te zijn VZ&PC is geen enkel moment in gevaar geweest of heeft onder druk gestaan. Ondanks de absentie van de gebroeders Sanderman die uitstekend werd vervangen door doelman Tim Moelkernam VZ&PC direct in de eerste periode het heft in handen en nam een 0-2 voorsprong door Bart Sportel en Michiel Bloemhof.
Een sterke tweede periode kwamen de mannen van NDD niet aan scoren toe en liep de Vriezenveense ploeg verder uit naar een ruime 1-6 voorsprong. Een zwakke derde periode van Vriezenveense kant zorgde er mede  voor dat NDD via schoten uit de tweede lijn en overtallen wat dichterbij kon komen(5-8). In de laatste periode maakte VZ&PC de wedstrijd helemaal af en scoorde vijfmaal achtereen door Bloemhof Spit Roelofsen Sportel en Jan Willem Goos en behaalde hiermee een zeer verdiende en keurige zege waardoor men zich handhaaft in de top van de competitie. Eindstand 5-13.
Komende zaterdag ontvangt VZ&PC Swol uit Zwolle in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Swol staat eveneens in de top van de competitie met 1 punt boven de Vriezenveners en belooft een boeiend duel te worden aanvang 21.15.
Periodestanden, 0-2, 1-4, 4-4 en 1-5.
Foto: Herman Zandhuis
Newsoutside Sportverlichting