VZ&PC behoudt ongeslagen status na winst op TRIVIA

VZ&PC behield haar ongeslagen status in de thuis wedstrijd tegen het Groningse TRIVIA . Na 2-0 kwamen de Groningse heren nog even terug naar 2-2 maar konden de Vriezenveense heren nog in de eerste periode een 4-2 voorsprong opbouwen. Ook in de tweede periode bleef VZ&PC de bovenliggende partij en ondanks 2 stafworpen tegen waarvan er een werd gestopt door keeper Sanderman werd deze periode met een 7-3 voorsprong afgesloten.
De productie haperde even in de derde periode 8-5 maar in de laatste periode kwam deze voldoende op gang om een dik verdiende 11-7 overwinning bij te schrijven en het kracht verschil voldoende in de uitslag tot uiting te brengen, het geen afgelopen week onvoldoende gebeurde. opmerkelijk was dat VZ&PC in deze wedstrijd 3x tegen een strafworp op liep .
Periodestanden, 4-2  3-1  1-2  3-2. Komende weekend speelt VZ&PC in Zutphen tegen IJsselmeeuwen.
Foto: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer