VZ&PC stijgt na winst op de ranglijst

Na de magere thuiszege op de ploeg uit Zutphen was het nu VZ&PC die de boventoon voerde. Na de eerste periode met een zone op de gevaarlijke midvoor hadden de Vriezenveners al na 0-3 een 2-4 voorsprong genomen. In de tweede periode legde VZ&PC de druk meer naar voren en kon makkelijk naar een 3-9 voorsprong counteren. Ook in de derde periode kon VZ&PC vrijuit counteren en kon daar door uitlopen naar een 6-15 voorsprong. In de laatste periode liet de score VZ&PC in de steek en kon IJsselmeeuwen via een strafworp nog op 7-15 komen. VZ&PC steeg daardoor een plaats op de ranglijst.
Opvallend was in deze wedstrijd dat 9 VZ&PC spelers tot scoren kwamen waarbij Job Roelofsen en Niek Sportel elk 3 voor hun rekening namen. Komende zaterdag ontvangt VZ&PC het Friese ORCA uit Leeuwarden aanvang 16.00 uur een wedstrijd waarbij VZ&PC met een kleine zege in Leeuwarden, 8-9, Orca versloeg.
Foto: Herman Zandhuis
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer