VZ&PC heren morst punten tegen Orca

In het thuisduel van VZ&PC tegen het Friese ORCA heeft de thuis ploeg onnodige punten verspeeld. Het werd  een stroperig duel waarbij de thuis ploeg zich niet kon los maken van de Friezen. VZ&PC had nog wel een kleine voorsprong na de eerste periode van 2-1 ,maar verzuimde om in de tweede periode door overtallen goed op voorsprong te komen. Ook kreeg men nog een top schot tegen in het begin van de periode 2-2.
Wel kwam VZ&PC weer op voorsprong door Job Roelofsen maar 2 verknoeide overtallen en een 5 meter tegen, bleef de stand in de derde gelijk: 3-3. In de laatste periode lukte het maar niet om het doel te vinden door overtal ,en kwam het voor het eerst in de wedstrijd op achterstand door een 2 meter doelpunt. De gelijkmaker kwam toch voor VZ&PC door Michiel Bloemhof door de tweede van 9 overtallen nu wel binnen te schieten 4-4. Aangezien koploper LIVO niet verzaakte en Swol ruim won zakt de Vriezenveense ploeg nu een plaats  met 2 en 3 punten achterstand.
Periodestanden 2-1  0-1  1-1 en  1-1.
Foto: Herman Zandhuis
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer