Heren VZ&PC doen goede zaken bij WS Twente

Door de overwinning op WS Twente in Hengelo en de nederlaag van LIVO tegen SWOL zijn de waterpolo heren van VZ&PC op gelijke hoogte gekomen met lijstaanvoerder LIVO en staan nu gedeeld aan kop. Komend weekend vindt de confrontatie plaats in de Stamper van beide lijstaanvoerders. Ondanks de minieme voorbereiding op de wedstrijd tegen Twente kwam VZ&PC goed voor de dag en nam in de eerste periode een 0-3 voorsprong.
Na een 1-4 voorsprong krabbelde WS Twente terug en wist voor het einde van deze periode op gelijke hoogte te komen 4-4. Ook in de derde periode was het VZ&PC die weer op voorsprong kwam tot 5-8 maar vlak voor einde nog weer de gelijkmaker moest incasseren 9-9 ,in de slot seconde zorgde Tom Roelofsen met ver afstand schot nog net dat VZ&PC met een kleine voorsprong de laatste periode in ging 9-10. VZ&PC leverde de meeste arbeid voor winst en was conditioneel de Hengeloërs de baas, door de degelijke verdediging kwamen de Twentenaren niet meer tot scoren VZ&PC overleefde eerst nog een ondertal waarna Bloemhof en  Sportel VZ&PC verder op voorsprong brachten en tot een verdiende zege kwamen van 9-12. Periodestanden 0-3, 4-1 ,5-6 en 3-2.
Foto: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer