Puntendeling in een spannend duel tussen VZ&PC en Livo

In een bijzonder spannende waterpolo wedstrijd tussen VZ&PC en de heren van LIVO, bijde teams samen lijst aanvoerder in de tweede klasse B maakten er in de Stamper een ware happening van. De meeste doelpunten vielen al in de eerste periode waarbij de thuis ploeg op een lichte 4-5 achterstand kwam. In de tweede periode kwamen de Vriezenveners op gelijke hoogte maar moesten toezien hoe LIVO haar schotkracht benutte en voor einde weer op voorsprong kwam.5-6.
VZ&PC kwam in de derde periode weer op gelijke hoogte door Bastiaan Kenkhuis op de 2 meter ,maar moest na een weer een uitstekend schot van de ploeg uit Lichtenvoorde 6-7 weer in de achtervolging. Tom Roelofsen met een sterk schot bracht VZ&PC weer naast LIVO. In de laatste periode scoorde LIVO op de 2 meter 7-8 en morste VZ&PC een overtal. Met een fraaie backhand schoot Kenkhuis VZ&PC weer naast LIVO en schoorde Michiel Bloemhof uit overtal VZ&PC voor het eerst op voorsprong.9-8.
Een onverwacht schot van grote afstand verraste de VZ&PC defensie en zette beide ploegen weer naast elkaar. 9-9. VZ&PC kreeg nog 1 goede mogelijkheid om afstand te nemen door een overtal maar ging jammerlijk verloren, ook nog een time out vlak voor het einde bracht in de stand geen verandering meer: 9-9. Periodestanden 4-5, 1-1, 2-2 en 2-2.
Foto: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer