Derby Vasse tegen KOSC kent geen winnaar

De enerverende derby tussen Vasse en KOSC kende zondagmiddag geen winnaar. Op een zonnige middag schotelden beide teams het vele aanwezige publiek een mooi potje voetbal voor. Vasse kwam vlak na rust op 1-0 maar 10 minuten later maakte KOSC uit een vrije trap gelijk. Vasse kreeg in de eerste helft voldoende mogelijkheden om de score te openen. Daan Haarhuis werd een aantal keer goed weggestuurd en raakte ook nog de paal. KOSC werd gevaarlijk na een goed aangesneden voorzet van Jorrit Weierink. Gelukkig voor Vasse werd de bal naast gewerkt.

KOSC begon furieus aan de tweede helft. Vasse was het even helemaal kwijt en mocht van geluk spreken dat spits Stijn Brunninkhuis een grote kans op de paal schoot. Na tien minuten spelen in de tweede helft pakte Vasse het weer op en dit resulteerde in een goal van Daan Haarhuis. Vasse kwam hierna een aantal keer goed weg en Rudolf Wigger haalde de bal namens Vasse van de lijn. In de 65e minuut kreeg KOSC een vrije trap op 20 meter van de goal. Jorrit Weierink mikte de bal op de paal maar via Kenneth Schuurman rolde de bal onfortuinlijk en tergend langzaam over de lijn. In het restant van de tweede helft kregen beide teams kansen op de winnende treffer maar gescoord werd er niet meer. De goed leidende scheidsrechter floot na 92 minuten af en beide teams delen de punten.