Heren VZ&PC kopje onder bij ENC Arnhem

VZ&PC liep in Arnhem tegen zijn tweede nederlaag op tegen middenmoter ENC,wel kwamen de Vriezenveners op voorsprong door Mike Hof maar liepen daarna achter de feiten aan en lieten zich intimideren door het zware spel van ENC waar de leiding in ogen van coach Aman onvoldoende tegen op trad. Met een 3-2 achterstand werd begonnen aan de tweede periode maar bracht voor VZ&PC weinig verbetering.
ENC kwam veel te gemakkelijk tot scoren en verprutste VZ&PC 2 overtallen achtereen en werd deze periode met een 7-4 achterstand afgesloten. Ook in de derde periode geen verbetering en bleef ENC met 9-6 op voorsprong. VZ&PC leek wat dichterbij te komen door overtal 9-7 maar mede door frustratie drie ondertallen op rij kon VZ&PC niet dichterbij komen. Een benutte overtal door Kevin Spit 10-8 betekende de eindstand en kon VZ&PC in de resterende tijd geen verandering meer brengen in de stand en zakt VZ&PC naar een derde plaats. Komende zaterdag spelen de heren de laatste thuis wedstrijd tegen het taaie NDD uit Doetinchem aanvang 19.15
Periodestanden 3-2,4-2,2-2 en 1-2.
Foto: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer