VZ&PC eenvoudig langs NDD Doetinchem

VZ&PC boekte een eenvoudige zege in de thuiswedstrijd tegen het Doetinchemse NDD ,ook in de uitwedstrijd waren de Vriezenveners al ruim langs NDD gegaan ondanks dat het in het verleden pittige wedstrijden waren die in meerderheid door de thuis spelende ploeg werden beslist. Het was voor deze competitie de laatste thuiswedstrijd voor de Vriezenveenseploeg en was er alles aangelegen om na de sof in Arnhem goed voor de dag te komen.
VZ&PC nam direct in de eerste periode al een 3-1 voorsprong en bleef de gehele wedstrijd ruim op voorsprong. Na 7-3 in de tweede en 10-5 in de derde periode was er geen probleem en was duidelijk dat de punten in Vriezenveen bleven. In het laatste bedrijf werden de doelpunten gedeeld in 2-2 en behaalde VZ&PC een duidelijke 12-7 zege. Komende zaterdag spelen de heren de laatste wedstrijd in Zwolle en kan bij winst nog op een tweede plek terecht komen. Periodestanden 3-1  4-2  3-2 en 2-2.
Foto: Herman Zanderink
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer