Kleine nederlaag heren VZ&PC in slotduel tegen Swol 1894

Door de nederlaag van VZ&PC tegen Swol en de winst van WS Twente is de Vriezenveense ploeg even als vorig seizoen op de vierde plaats geeindigd. Wel heeft de ploeg 10 punten meer vergaard dan in de vorige competitie en heeft met LIVO de ploeg die promoveerd de minste tegendoelpunten.
VZ&PC kende in Zwolle een goede start tegen Swol en kende een 1-3 voorsprong in de eerste periode. Halverwege de wedstrijd in de derde periode hielden de ploegen elkaar nog in evenwicht 6-6 maar kwam Swol in de slotfase van deze periode op een riante 9-6 voorsprong. VZ&PC wist in de laatste periode wel winnend af te sluiten maar was voor het eindresultaat niet genoeg en moest met 10-8  genoegen nemen. Alle ploegen kunnen zich nu opmaken voor de nieuwe competitie met vernieuwde spelregels.
Doelpuntmakers VZ&PC,Job Roelofsen 2x,Bart Sportel 2x,Niek Sportel 2x Kevin Spit en Michiel Bloemhof ieder 1x.. Periodestanden 1-3, 5-2,  3-1 en 1-2.
Foto: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer