Zaterdag 12 oktober scholen crossrun

Zaterdag 12 oktober a.s. organiseert Atletiekvereniging Twenterand een heuse scholen crossrun op Het Lageveld in Wierden. Basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 strijden in teams van 3-5 kinderen om de wisselbokaal voor hun school. Alle kinderen in een team lopen individueel de 1.500 meter. De beste 3 resultaten uit het team tellen mee in het klassement. Alle deelnemers in een schoolteam dingen ook automatisch mee naar de ‘gewone’ prijzen op de 1.500 meter kids run.

De scholen crossloop is onderdeel van de ‘AVT Lageveldloop – herfsteditie’ en staat in het teken van de herfst. Hardlopen in een prachtige omgeving over verschillende ondergronden, zoals bos, heuvels, veld en strand. Jong, oud, snel of langzaam: Iedereen kan meedoen.

Starttijden en afstanden:

13.00 uur – 10 km

14.15 uur – 2,5 km

14.45 uur – 1.500 meter kidsrun (t/m 12 jaar) inclusief scholen crossrun

15.00 uur – 5 km

Voor inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Na inschrijven kan nog op de dag zelf tot een half uur voor de te lopen afstand. Inschrijven voor de scholen cross run kan via de school of via email avtlageveldlopen@gmail.com. Meer informatie www.lageveldlopen.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer