Blauw Zwart opent korfbalseizoen met verlies bij SEV

Afgelopen zaterdag stond in Zelhem de wedstrijd SEV en Blauw Zwart op het programma. Vorig jaar speelde de Wierdenaren ook tegen SEV, hiervan werd 3 keer verloren en 1 keer gelijkgespeeld. In de beginfase van de wedstrijd was het al meteen duidelijk dat het voor Blauw Zwart een lastige middag zou gaan worden. Waar SEV effectief was met het scoren van doelpunten, ontbrak het bij Blauw Zwart aan het afmaken van de kansen. Al snel stond het 6-3 in het voordeel van Zelhem, die de voorsprong wist uit te bouwen tot 12-5 bij rust.

Na rust probeerde Blauw Zwart er nog een wedstrijd van te maken door met volle inzet te blijven spelen. Ondanks dat er goede aanvallen tussenzaten was het lastig om deze kansen te verzilveren, SEV ging door met waar het vanaf minuut 1 al mee begonnen was, scoren. Dit resulteerde in een 20-11 einduitslag in het voordeel van de thuisploeg. Komende zaterdag speelt Blauw Zwart tegen Hellas’ 63 uit Nunspeet.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer