VZ&PC komt er niet aan te pas in Zwolle

In het tweede competitieduel kwam VZ&PC er  niet aan te pas in Zwembad De Vrolijkheid tegen Swol 1894. De eerste periode gaven de Vriezenveners goed partij tegen de Zwollenaren die al een tijdje op promotie aan sturen. Pas in de eindfase kwam Swol op 2-0. Maar in de tweede periode liepen de gastheren veel te gemakkelijk uit maar 7-2 Sportel en Roelofsen scoorden voor VZ&PC.
Overtallen en en 5 meters waren niet aan de Vriezenveense ploeg besteed en konden mede daar door niet in de buurt komen. Swol sloot de derde periode met een 10-5 voorsprong af. In de laatste periode liepen de Zwollenaren ietwat geflatteerd verder uit  aar een 14-5 eindstand. Komend weekend komen de heren weer in actie in De Stamper tegen het gepromoveerde WSG Esta uit Emmen. VZ&PC zal dan moeten gaan voor de eerste punten van de competitie, aanvang 18.15 uur.
Foto: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer