Heren VZ&PC doen zich tegen ESTA zelf tekort

Alles leek er op dat VZ&PC alle punten zou behouden in de thuis wedstrijd tegen WSG Esta uit Emmen.De promovendus uit Emmen leek in de eerste helft onder de indruk van de snelle achterstand maar herstelde zich gaandeweg de wedstrijd.
Via 4-1 naar 6-3 voor VZ&PC in de eerste periode  bleven de Vriezenveners steken op 9-7 in de tweede periode. Esta kroop in de derde periode naderbij maar behield VZ&PC een marge van 2 doelpunten voorsprong 11-9.
Halverwege de laatste periode bij 13-11 kwam de kentering, een afstandsschot en een strafworp tegen 13-13 kwamen de Emmenaren op gelijke hoogte. Een overtal  vlak voor tijd bracht geen verandering meer in de stand en leed VZ&PC eerder twee  verlies punten dan een winstpunt.
Periode standen, 6-3, 3-4, 2-2 en  4-6.
Foto archief: Herman Zandhuis
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer