VZ&PC pakt in thuisduel tegen Dragor SG de eerste drie punten

De eerste 3 punten zijn binnen in het doelpuntrijke duel tussen VZ&PC en Dragor SG uit Drachten. VZ&PC had al snel een ruime voorsprong en stond deze  niet meer af ondanks al 5 ondertallen in de eerste periode hadden de Vriezenveners een comfortabele 5_3 voorsprong opgebouwd. Halverwege de wedstrijd was de  voorsprong gegroeid naar 8-5 en wist Dragor SG wel regelmatig te profiteren van de overtallen die het  kreeg.
In de derde periode kreeg VZ&PC de gasten uit Drachten pas goed op afstand 13-6. VZ&PC ging de laatste periode in  met meerdere spelers op scherp maar had voldoende wissels voorhanden om niet in problemen te komen. Bloemhof en Sportel waren op schot en konden de eindstand op 16-10  bepalen en kan met vertrouwen volgende week naar Rijssen voor de  confrontatie tegen De Mors .
Periode standen 5-3, 3-2,  5-1 en 3-4.
Newsoutside Sportverlichting