VZ&PC stijgt op ranglijst na winst op De Mors

In de streekderby tussen De Mors uit Rijssen en VZ&PC  waren de waterpolomannen uit Vriezenveen wederom de sterkste ,en kan op de ranglijst omhoogkijken. In de eerste periode bleef de ploeg uit Vriezenveen net op voorsprong door een tip in van Michiel Bloemhof 2-3.
Bij het begin van de tweede periode verzuimde VZ&PC om al op een flinke voorsprong te komen 3 overtallen en een 5 meter waren niet besteed en behield in deze periode een lichte voorsprong 5-6. De derde periode had De Mors een grote  mogelijkheid om via 5 meter de aansluiting te maken maar mistte jammerlijk VZ&PC kon door Tom Roelofsen de stand verder  uitbreiden 5-8.
Het duel kende veel uitsluitingen en werden aan beide kanten veelvuldig gemist maar VZ&PC liet De Mors weinig toe en liep verder uit naar een 6-12 zege. Michiel Bloemhof (foto) was weer met 4 scores de meest scorende speler aan Vriezenveense kant.
Periode standen  2-3, 3-3, 0-2 en 1-4.
Newsoutside Sportverlichting