Heren VZ&PC verliezen uit bij WS Twente

In het waterpolo duel tussen WS Twente en VZ&PC konden de Vriezenveners niet tot winst komen. Alleen in het eerste bedrijf kon men door Bart Sportel een 1-3 voorsprong nemen, maar gedurende tweede periode kon WS Twente na een 3-4 achterstand naast VZ&PC komen.
Mede door schoten vanuit de tweede lijn, een strafworp en 3 ondertallen konden de Hengeloërs op een kleine voorsprong komen. Job Roelofsen kon op de 2  meter hier nog iets tegenover stellen (8-6). In de laatste periode verkleinde Kevin Spit de achterstand 8-7 ,maar een benutte 5 meter vergrootte de achterstand weer.
Mike Hof verkleinde de achterstand door een overtal binnen te schieten (8-9). Een time out in de laatste minuut gaf echter niet het gewenste resultaat ,maar door een ongelukkige man minder kon Twente de voorsprong nog vergroten naar 10-8 en ging de kans op nog een puntendeling verloren.
Periode standen: 2-3, 2-1, 4-2 en 2-2.
Foto archief.
Newsoutside Sportverlichting