Geflatteerde nederlaag heren VZ&PC tegen koploper HZ&PC

In tegenstelling tot vorige week was VZ&PC geen schim  van de ploeg die De Robben thuis versloeg. Halverwege had men al een forse 7-1 achterstand opgelopen tegen HZ&PC en kon de Friesse ploeg veel te makkelijk tot scoren komen. Pas in de derde periode kon men iets terug doen en had de Vriezenveense ploeg tot 8-4 ingehaald.
De ploeg meer  mogelijkheden om nog verder in te halen maar doelman stond vele pogingen in de weg. Uit eindelijk leed men een iets geflatteerde  nederlaag van 13-4 en kan de ploeg zich revancheren door volgende week in de thuiswedstrijd tegen ENC Arnhem een beter resultaat te behalen ,en de  nipte nederlaag in Arnhem in het begin van het seizoen als nog recht te zetten.
Periode standen: 4-1, 3-0, 3-3 en 3-0.
Foto: archief
Newsoutside Sportverlichting