Heren VZ&PC komen net iets te kort voor de volle winst

De waterpoloheren van VZ&PC behaalden net geen volle winst bij de uit wedstrijd tegen NDD uit Doetinchem. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht in de eerste periode ,de sterk keepende NDD keeper stopte op het nippertje een schot  van Sportel. Ook in de tweede periode bleef de stand gelijk 3-3 ondanks dat VZ&PC voortdurend op voorsprong had gestaan.
In de derde periode  nam VZ&PC na 4-4 een voorsprong door de niet vaak scorende Jan Willem Goos 3x en Niek Sportel had men een comfortabele 5-8 voorsprong opgebouwd. Uiteindelijk bleek het niet voldoende voor de volle winst. Breekpunt was een gemiste 5 meter waardoor de stand op 6-9 had kunnen komen. Door een midvoor doelpunt tegen en een ondertal kwam NDD terug in de wedstrijd: 8-8. Na nog twee ondertallen had het minder kunnen zijn en kon men  bij VZ&PC achteraf leven met dit resultaat.
Komende zaterdag speelt men weer een thuis wedstrijd en wel tegen Swol 1894, een wedstrijd tegen een promotie kandidaat en waar de heen wedstrijd ruim van werd verloren.
Setstanden  1-1, 2-2  2-5 en 3-0.
Actie foto archief.
Newsoutside Sportverlichting