VZ&PC kan opmars SWOL niet stoppen

Het is VZ&PC niet gelukt om in de thuiswedstrijd tegen SWOL 1894 uit Zwolle een resultaat te halen. Ook in de uit wedstrijd gingen de Vriezenveners dik onderuit 13-4.De ploeg uit Zwolle is al een tijd  bezig om tot promotie te komen  naar de eerste klasse, ondanks dat men al diverse spelers uit de regio heeft aangetrokken. Lukte het VZ&PC om vorig seizoen nog in de thuiswedstrijd te zegevieren nu lagen de zaken wel iets anders de Vriezenveense ploeg mist al een tijdje spits J Roelofsen en moet steeds een beroep doen op spelers die al een tijdje op een lager niveau spelen.
Wel nam de ploeg de leiding 1-0 maar voelde wel de druk van de tegenstander die op een 1-3 voorsprong kwam in de eerste periode.VZ& PC kreeg wel eerst aansluiting, 2-3, maar moest door 2 meterdoelpunten en snelle counters toezien dat de Zwollenaren uitliepen naar 3-6.
Na 5-7 en drie ondertallen werd de achterstand vergroot naar 5-10 in de derde periode. VZ&PC kreeg in de laatste periode nog 3 doelpunten op rij tegen en kon zich daarna herstellen door B.Sportel en JW Goos 8-13 ,een gegeven strafworp ging jammerlijk nog verloren maar VZ&PC kon de Zwollenaren verder het scoren beletten zodat er een verdiende winst was voor de ploeg uit Zwolle.
VZ&PC reist volgende week naar EMMEN, een ploeg die dicht in de buurt staat van de Vriezenveners ,de gelijke uitslag destijds in de Stamper als verlies werd ervaren.
Periode standen 1-3  2-3  2-4  3-3.
Foto archief.
Newsoutside Sportverlichting