Zuur verlies VZ&PC in Emmen

Met een zeer dunne selectie, Sportel en Roelofsen ziek,maar aangevuld met spelers uit de tweede selectie leed de waterpolo selectie van VZ&PC een zure en onnodige nederlaag in het spiksplinternieuwe zwembad Aquarena in Emmen.Tot het begin van de tweede periode 4-1 achter ,kwamen de Vriezenveense heren beter in de wedstrijd, Bloemhof op schot 4x en Spit en JW Goos was VZ&PC terug en preikte er een 7-7 stand op het scorebord.
De derde periode was een afwisseling van onder en man meer situaties, maar zette VZ&PC de ploeg uit Emmen op een 9-10 achterstand. Spit 2x en B.Sportel waren succesvol bij het afronden van overtallen. De lichte Vriezenveners hadde nu wel B.Sportel verloren en even later moest ook K.Spit het veld ruimen door 3 persoonlijke fouten. Een ongelukkige reboundbal en een strafworp tegen zetten ESTA weer op voorsprong 11-10.
VZ&PC kreeg in de laatste periode 2 uitgelezen kansen om naast en over ESTA heen tegaan  maar de toegekende 2 strafworpen werden jammerlijk gemist en bleef de eindstand 11-10 voor de ploeg uit Emmen. Setstanden 3-1, 3-6, 3-3 en 2-0.
Komende zaterdag komen de heren wèer in actie en wel tegen NDD uit Doetinhem in de Stamper aanvang 19.45 uur. Vorige maand eindigde de wedstrijd nog 8-8 na een 5-8 voorsprong.
Actie foto archief
Newsoutside Sportverlichting