Ruben Burchartz nieuwe trainer DOS-WK

Ruben Burchartz wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van korfbalvereniging DOS-WK uit Enschede. Burchartz is op dit moment nog trainer/coach van 1e klasse vereniging Juventa uit Hardenberg en heeft hiervoor Achilles (Almelo) en Amicitia uit Vriezenveen van oefenstof voorzien.

Met de aanstelling van de voormalige speler van DOS-WK wil de vereniging haar ambitie om uit te groeien tot een stabiele eerste klasse vereniging verder gestalte geven.

Eric Rönitz zal met ingang van het nieuwe seizoen de reserves van DOS-WK gaan trainen en coachen. Rönitz, lid van DOS-WK, heeft de afgelopen seizoenen diverse teams in de regio getraind en is op dit moment trainer-coach van Juventa 2 uit Hardenberg.

Het eerste team van DOS-WK is op kampioenskoers. Het bezet op dit moment de eerste plaats in de 2e klasse C met vier punten voorsprong op de directe concurrentie. Met de huidige trainer/coach én clubman Harry Ettema wordt gesproken over een belangrijke rol in het technisch kader van de jeugd van DOS-WK.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer