Vasse in laatste minuut langs KOSC

Vasse heeft op Sportpark ’t Lankamp drie punten overgehouden aan de derby tegen KOSC. Het duel leek te eindigen in een 0-0 stand maar in de laatste minuut wist Randy Pegge via een corner nog te zorgen voor een overwinning voor de Vassenaren. Het duel begon behoudend van beide kanten. Beide teams waren zich bewust van de kwaliteiten van beide ploegen en dit resulteerde in een aftastende eerste helft. Vasse had de beste kans om de score te openen maar pogingen van Kenneth Schuurman, Sam Haarhuis en Stefan Weersink vonden geen doel.
In de tweede helft ging het duel verder waar het was geëindigd. Beide ploegen creëerden opnieuw weinig kansen. Toch had Daan Haarhuis andermaal de mogelijkheid om de score te openen. KOSC bleef drukken met lange ballen maar wist op die manier geen echte kansen af te dwingen. Een minuut voor tijd kreeg Vasse een corner te nemen. Deze werd uitstekend teruggelegd door Daan Haarhuis en Randy Pegge kopte van dichtbij de winnende treffer binnen. Dit leidde tot een vreugde uitbarsting bij spelers en supporters van de thuisploeg. In de resterende halve minuut wist KOSC niet meer gevaarlijk te worden en Vasse wint met 1-0 de derby.
Komende zondag staat er weer een uitwedstrijd op het programma, als er wordt aangetreden bij La Première aan de Maardijk in Almelo.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer