VZ&PC komt in eindfase tekort in Leeuwarden

Bij de uitwedstrijd tegen het Friese ORCA kwam de Vriezenvéense ploeg in de laatste periode tekort om een resultaat te halen. In de eerste 2 periodes had het een lichte voorsprong opgebouwd door scores van Goos,Hoff en Sportel ,een verrassend schot van ver 4 sec voortijd van de tweede periode lukte het de Friese ploeg om de aansluiting te krijgen 3-4.
Twee meterdoelpunten en een schot van afstand zetten VZ&PC op afstand en verzuimde om via overtallen 2x om minimaal een gelijke stand af te dwingen 6-4. De incomplete VZ&PC ploeg kwam nog wel terug tot 6-5 maar een tip in 7-5 deed de ploeg de das om ,een man minder vlak voor einde was voor de statistiek en leed de Vriezenvéense ploeg een licht geflatteerde 8-5 nederlaag.
Periode standen: 1-2, 2-2, 1-0 en 4-1. (foto archief)
Newsoutside Sportverlichting