Jolly Jumpers herstart de Kidsclub

In tijden van de “intelligente lockdown”, lag ook de basketbal bij Jolly Jumpers stil. Sportcentrum De Vlaskoel is gesloten en er mag niet meer gebasketbald worden. Nu minister-president Rutte heeft uitgesproken dat er weer buiten getraind mag worden, werd er gejuicht bij Jolly Jumpers. Reden genoeg dus om te kijken naar de mogelijkheden, met natuurlijk als hoofdzaak het nastreven van de RIVM regels.

De jeugdteams werden ingedeeld, dus zo ook de kidsclub. Eerder dit seizoen vond de Kidsclub plaats, om de week op de zaterdagochtend. Dit is nu aangepast! De kidsclub is momenteel ELKE zaterdag, het begint om 10.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Lekker een uurtje buiten basketballen, wie wil dat niet.

“Het is erg leuk om te zien dat de groep iedere week groter wordt.”, aldus een van de trainsters. Er wordt net als in de sporthal spelenderwijs kennis gemaakt met basketbal. Het enige wat nu veranderd is, is dat het buiten achter de sporthal plaats vind.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Of ken jij iemand? Iedereen vanaf 4 jaar is van harte welkom, dit is in ieder geval vrijblijvend tot aan de zomervakantie.

Alle jeugdteams van Jolly Jumpers zijn weer lekker buiten aan het basketballen. Lijkt het jou leuk om een keer te komen kijken? Of een balletje te schieten? Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie: tc@jollyjumpersbasketbal.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer