Jolly Jumpers organiseert ook komend seizoen de Kids Club

Al twee seizoenen lang is Jolly Jumpers bezig met de kidsclub. Wegens succes gaat het ook dit seizoen door met het organiseren. Momenteel zijn er zelfs al enkele kinderen doorgeschoven naar de jongste leeftijdsgroep bij Jolly Jumpers.

Voor diegene die nog niet gehoord hebben van de kidsclub, een korte uitleg. Jolly Jumpers begint aan het derde jaar organiseren van de kidsclub. Dit is een groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar, waar spelenderwijs kennis word gemaakt met basketbal. Jolly Jumpers vindt het belangrijk dat kinderen vroeg in aanmerking komen met sport, om zo aan de lichamelijke en motorische ontwikkeling te werken van de kinderen. Een erg leuke, leerzame en gezellige ochtend in de sporthal.

Tijdens de kidsclub worden er laagdrempelige activiteiten en spelletjes gedaan i.c.m. basketbal. Tussendoor is er aandacht voor een drink en fruit moment, erg belangrijk tijdens het sporten. De trainingen worden elke zaterdagmorgen gegeven van 10.00 tot 11.00 uur in Sportcentrum De Vlaskoel. Mocht het u of uw kind leuk lijken om mee te doen? Iedereen is welkom, kom gerust langs op zaterdagmorgen. De kidsclub gaat van start op zaterdag 5 september.

Foto’s: Richard Steggink

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer