Jermaine Kleine Nederlands kampioen 400 meter horden U 18

Almeloër Jermaine Kleine van AC Tion heeft zijn favorieten rol waar gemaakt. Met een tijd van 53.42 verbeterde hij in Amersfoort zijn eigen Twents record en verpletterde hij  zijn concurrentie op de 400 meter horden. De tijd is de 7e tijd aller tijden in Nederland en momenteel voert hij daarmee de ranglijst  2020 aan.

Met deze tijd is hij ook officieus onder de limiet van 53.75 sec gedoken voor het EK U18 rest hem nog deze in begin van het volgend jaar het  weer te herhalen  want dan worden EK tickets verdeeld.

Trainer coach Vincent is er van overtuigd dat Jermaine nog sneller kan. De voormalige tweevoudig Nederlands kampioen 400 meter horden is met een uitgekiend trainingsplan bezig. De goede samenwerking heeft al de nodige sportieve vruchten al opgeleverd  waar zal dat toe leiden? De toekomst zal het leren.

Foto’s: Coen Schilderman/Raymond Kleine van Gelden

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer