Mariënberg blijft steken op 2-2 in en tegen Bruchterveld!

De euforie na de winst vorige week in de onvervalste kanaalderby tegen Banthum kreeg helaas  tegen Bruchterveld geen passend vervolg. Tegen de verhouding kwam Mariënberg na 18 minuten op de 0-1 voorsprong. Rolf Hofsink ontsnapte aan de buitenspelval en stifte de bal over de doelman van Brucherveld. Lang kon Mariënberg niet van de voorsprong genieten. Na 5 minuten kwam Brucherveld alweer langszij. Even later wist Bruchterveld nog het aluminium te raken. Vlak voor rust was het toch Mariënberg dat onvervalst op voorsprong kwam. Rolf Holsink draaide de bal in en werd koppend tot de 1-2 gepromoveerd door laatste man Michael Zweers.

De tweede helft was van een beter voetballend niveau. Desondanks kreeg Marienberg een penalty tegen. Deze werd onberispelijk ingeschoten, 2-2. Vervolgens kon de wedstrijd alle kanten op, want er waren kansen over en weer. Uiteindelijk bleef het bij een gelijkspel. Met 4 punten uit 2 wedstrijden is dit, in vergelijking meer voorgaande seizoenen, een goede seizoensart voor Mariënberg.