ehv

EHV heren weten weer wat winnen is: 1-3 bij Apeldoorn

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de uitwedstrijd bij Apeldoorn met 3-1 gewonnen. De doelpunten werden gescoord door Tobias Mink na een fraaie pirouette, Han Hoefman (zijn eerste voor het eerste) en Pim Bonder, die een kwartier voor tijd uit een strafbal de stand op 0-3 bracht en daarmee de wedstrijd definitief in het voordeel van zijn ploeg besliste.

Trainer-coach Richard van Wezenbeek was na afloop duidelijk opgelucht dat zijn mannen na een paar weken van tegenspoed en malaise weer eens het licht hadden gezien. ‘Het was misschien niet onze allerbeste wedstrijd tot nu toe, maar goed genoeg om een dik verdiende overwinning op te eisen. Op de uitslag is niets af te dingen, op de inzet ook niet, dus hier mogen we gewoon heel erg tevreden mee zijn. Apeldoorn had tot vandaag nog geen wedstrijd verloren en dan is het natuurlijk erg lekker om die drie punten mee te nemen. Wat ik verder graag wil vermelden is dat de ploeg het gemekker in het tweede kwart zelf heeft opgelost en daar ben ik best trots op.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer