Zeven spelers verlengen contract bij HHC; Rutger Koopman vertrekt

HHC Hardenberg heeft in aanloop naar het volgende seizoen verschillende contracten verlengd, maar neemt ook afscheid. Rutger Koopman vertrekt naar VV Staphorst. Ramon Nijland (doelman), Danny Bouws, Kevin Görtz (foto onder), Ashwin Manuhutu (verdedigers) en Steff Kaptein, Rob van der Leij en Matthijs Hardijk (foto boven) verlengen hun contract bij de Hardenbergse voetbalclub.

Een belangrijke stap, zegt technisch manager Gert Heerkes: “Als HHC zijn we erg blij dat een groot deel van de spelersgroep overeenstemming heeft bereikt. Er is volop vertrouwen en daarnaast dragen genoemde spelers bij aan de goede sfeer binnen het team. We streven naar continuïteit en natuurlijk verloop en dat blijkt dit seizoen te lukken. Gericht doorbouwen aan de toekomst en we hopen de mannen snel weer in actie te zien.”

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer