Eurosped verlengt contract met minimaal een jaar

Team Eurosped is ambitieus, verzet sportief haar bakens en wil in de toekomst structureel meedoen om de prijzen. In een inspirerende omgeving waar in normale tijd de zaal vol zit met enthousiaste supporters wil Eurosped dit met de nieuwe trainer Petra Groenland behalen. Het bestuur van de Vroomshoopse formatie is dan ook blij dat het bedrijf Eurosped het contract met minimaal een jaar heeft verlengd, ondanks de mindere prestaties van het afgelopen seizoen.

“We kijken uit naar het volleybalseizoen 2021-2022, waarin we allen hopelijk bespaard blijven van corona-perikelen en we weer eens een “normaal” seizoen kunnen draaien, zonder allerlei vreemde toestanden en beperkingen. We denken met een representatieve spelersgroep, die komend seizoen onder leiding staat van Petra Groenland, volleybal-minnend Nederland te kunnen gaan verrassen met fris en attractief volleybal, en hopen dat teamgeest, enthousiasme, passie en beleving ons naar nieuwe successen zullen leiden”, aldus eigenaar Jan Rødel.

Foto: Rudy van ’t Rood

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer