VZ&PC

VZ&PC blijft vooralsnog ongeslagen

In de burenstrijd tussen De Mors uit Rijssen en VZ&PC kwamen de Vriezenveners in De Stamper nauwelijks in problemen .In een sfeerlose ambiance net als vorig seizoen, Normaalgesproken een confrontatie waar de vonken vanaf vliegen.

Na een 2-0 voorsprong konden de Rijssenaren in begin tweede periode nog aansluiten ,maar ferme schoten van Mika Smelt en een benutte overtal had de Vriezenveense ploeg een comfortabele voorsprong genomen van 5-2.

In het derde kwart breide VZ&PC de voorsprong uit naar 6-2 ,De Mors wist uit 3 overtallen het Vriezenveense doel niet te vinden mede door uitstekend verdedigen van de defensie.

In de laatste periode wisten de Rijssenaren door een paar goede schoten doelman Sanderman nog te verschalken, maar dat deed ook de Vriezenveense ploeg zodat er een verdiende 9-5 werd behaald en gaat de ploeg nog steeds ongeslagen de winterdip in wachttend op de verdere ontwikkelingen i v m de corona perikelen.

Scores M,Smelt 4x B,Sportel 2xJ,Roelofsen K,Spit en N,Sportel allen 1x.

Setstanden

2-1
5-2
6-2
9-5

Newsoutside Sportverlichting