Mike Reuvers komend seizoen van VV Staphorst naar HHC Hardenberg

Mike Reuvers (26) maakt komend seizoen de overstap naar HHC. De aanvaller van derdedivisionist VV Staphorst tekent een contract bij het eerste elftal van de club uit Hardenberg.

Foto omslag: Sportfoto-Oost.nl/Ron Jonker

”Reuvers kijkt uit naar zijn komst’, laat HHC Hardenberg weten: “Het is altijd al een droom geweest om HHC Hardenberg te bereiken, om daar te voetballen”, aldus de vleugelspits. “Het is een fantastische club. Het is een stap omhoog, een mooie nieuwe uitdaging en je ontmoet mooie clubs.”

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn erg tevreden met de komst van Mike. Hij is een bijzonder ambitieuze aanvaller uit de regio, die met regelmaat ook zijn doelpunt meepikt. Zowel zijn karakter als speelstijl zal het goed doen op de Boshoek.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer