BC Bousema twee keer in actie

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema komen dit weekend twee keer in actie. Zaterdag speelt de ploeg van Ronny Hazewinkel de uitgestelde wedstrijd tegen Dekker Keukens in Hoeven. Zondag speelt het thuis tegen Dallinga uit Sluiskil.

Op de omslag: Anno de Kleine

Foto: Jaap Gönning

“Voor ons zijn dit stuk voor stuk twee belangrijke wedstrijden in de strijd om de play off plaatsen”, vertelt Ronny Hazewinkel. “Ondanks dat Dekker Keukens op één van de onderste plaatsen vertoeft, mag er van onderschatting echt geen sprake zijn. Afgelopen zondag werd er thuis nog verrassend van de nummer twee, Cues & Darts, gewonnen. Maar ook zondag zullen we vanaf het begin vol geconcentreerd moeten spelen. Dallinga staat op de vierde plaats en heeft één punt meer dan wij, maar wij hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld.”

Geen Duitse spelers

In tegenstelling met afgelopen week, 4-4 tegen Den Haag, kan hij dit weekend niet over zijn Duitse spelers beschikken. Voor beide dagen is zijn samenstelling derhalve: Johan Loncelle op één, Gokhan Salman speelt op twee, Anno de Kleine neemt plaats drie voor zijn rekening en Frans van Schaik speelt op vier. Dekker Keukens maakt zijn opwachting met Ad Koorevaar, Gerwin Valentijn, Henk Blauwblomme en Jordy de Kruijf. Dallinga komt met Jean-Paul de Bruijn, Peter de Backer, Steven van Acker en Berry Dallinga naar Lochem.

Zowel in Hoeven als in Lochem beginnen de eerste twee partijen om 13.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer