Sportlust Vroomshoop na zege op Nieuw Heeten tegen medekoploper VV Holten

Dit weekend treft Sportlust Vroomshoop medekoploper VV Holten. De ploeg van hoofdtrainer Ruud Bruns gaat na de winst op Nieuw Heeten op jacht naar nieuw succes.

Na eerder in Enter niet gekregen te hebben wat het misschien wel had verdiend, waren de mannen uit Vroomshoop er tegen Nieuw Heeten op gebrand de punten thuis te houden.

Niet om aan te gluren

De daad werd na drie minuten al bij het woord gevoegd waarbij Dennis Jozic Tim Spoor één op één zette met de keeper en hierbij al gelijk de 1-0 liet noteren. Sportlust probeerde daarna, waar het kon, verzorgd voetbal te spelen. Het lastig te bespelen hoofdveld hielp hier echter niet altijd bij mee. De tegenstander had hier ook last van, waardoor het voor de neutrale supporter een wedstrijd werd die eigenlijk niet om aan te gluren was. Maar het was Sportlust Vroomshoop dat na ruim een kwartier via wederom Tim Spoor de stand verdubbelde naar 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Aan flarden

Na rust zagen de toeschouwers een geconcentreerd, verdedigend Sportlust. De ploeg kreeg via de omschakeling de grootste mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar mede door het eerder benoemde veld was de eindpass vaak niet goed. Toch was het Nieuw Heeten dat tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer liet noteren middels een diepe bal waarbij de spits in buitenspelpositie richting Frank Dubbink kon, de lage schuiver was hem te machtig en zo werd het toch weer een wedstrijd.Vlak voor het laatste eindsignaal was het Dennis Jozic die het sprankje hoop voor de bezoekers aan flarden schoot en de 3-1 eindstand op het scorebord zette.

Hiermee bleven de punten in Vroomshoop en hiermee sluit de ploeg weer aan bij de subtop.