VZ&PC

VZ&PC gedegen naar winst op Orca Leeuwarden

VZ&PC blijft zijn wedstrijden winnen en blijft daardoor in het  spoor van de gedoodverfde kampioen HZC De Robben uit Hilversum, en blijft daardoor de best of the rest.

Ook de uitwedstrijd destijds in Leeuwarden besliste VZ&PC in de laatste periode de wedstrijd, maar nu hadden de Vriezenveners in de eerste periode al een flinke voorsprong van 4-0 opgebouwd.

In de tweede periode groeide de weerstand van de Friezen en scoorden 2 van de drie overtallen. De gebroeders Roelofsen deden dat uit spel tweemaal zodat er nog steeds een flinke voorsprong over bleef van 6-2. Met name T. Roelofsen scoorde weer na blessure van enkele weken.

In de derde periode consolideerde VZ&PÇ de wedstrijd en bleef met 7-4 op voorsprong met name de gevaarlijke aanvaller J. Wouters van ORCA bleef een punt van aandacht. B. Goos tekende met een fraai schot een doelpunt voor de Vriezenveners.

In de laatste periode kreeg de Vriezenveense ploeg legio mogelijkheden om de stand wat meer aanzien te geven. Uit 2 overtallen scoorde Bloemhof 8-4 en verkleinde Wouters de stand met een backhandschot (8-5) en profiteerde VZ&PC eenmaal uit 2 overtallen zodat er een 9-5 eindstand werd bereikt.

Aanstaande zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij WS, Twente in Hengelo, een lastige klip voor de Vriezenveense ploeg die in de thuiswedstrijd na een 5-0 voorsprong tot remise kwamen.

Setstanden

4-0
6-2
7-4
9-5

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer